TERVEYSOPISTO SALUKSEN VERKKOKAUPPA

Tiedoksi

Uusi opiskelija! Jos et vielä ole rekisteröitynyt Terveysopisto Saluksen opiskelijaksi, ota ensin yhteyttä Saluksen toimistoon,
opisto (at) terveysopisto.fi.


Vahvistamme opiskelupaikkasi lähettämällä sinulle henkilökohtaiset tunnukset kurssialustoihin.


Rekisteröityneenä Terveysopisto Saluksen opiskelijana voit jatkaa suoraan verkkokauppaan.

RTP3 Ravintoterapian perusteet 3, etäkurssi

RTP3 Ravintoterapian perusteet 3, etäkurssi
120,00 €

Saatavuus: Saatavilla

RTP3-etäopintokurssi suoritetaan pätevöitymisvaiheessa ja se tulisi tehdä ja palauttaa heti PÄT-vaiheen alkupuolella, ennen harjoitusasiakastöiden aloittamista.Tavoitteet: Opiskelija hallitsee ruoka-aineopin perusteet. Hän tuntee ruoka-aineryhmät sekä ruoka-aineiden ravitsemukselliset ja terapeuttiset ominaisuudet. Opiskelija osaa hyödyntää ravitsemustietämystään erilaisten ravitsemusongelmien ehkäisyssä ja hoidossa. Hän osaa laskea ruoka-aineiden ja ateriakokonaisuuksien glykeemisen kuorman. Opiskelijalla on perustietämys lisäaineista ja hän osaa valita luonnollisia terveyttä tukevia ruoka-aineita.

Sisältö: Ruoka-aineoppi ja ruoanvalmistusmenetelmät. Ruoka-aineet; taulukkotietoa: vihannekset, juurekset, sienet, levät, hedelmät ja marjat, viljat, palkokasvit, siemenet ja pähkinät ja eläinkunnan tuotteet sekä niiden ravintoainepitoisuudet. Ruokien ja juomien terapeuttiset vaikutukset sairausryhmittäin ja ruoka-aineittain. Glykeeminen indeksi ja kuorma. Lisäaineiden merkitys: E-koodit ja niiden tulkitseminen.

Suoritustapa: Etäopintomateriaali ja -tehtävät

Oppimateriaali: Etäopintomoniste

Opettaja: Itseopiskelu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot

Lisätiedot

Kuukausi Ei