TERVEYSOPISTO SALUKSEN VERKKOKAUPPA

Tiedoksi

Uusi opiskelija! Jos et vielä ole rekisteröitynyt Terveysopisto Saluksen opiskelijaksi, ota ensin yhteyttä Saluksen toimistoon,
opisto (at) terveysopisto.fi.


Vahvistamme opiskelupaikkasi lähettämällä sinulle henkilökohtaiset tunnukset kurssialustoihin.


Rekisteröityneenä Terveysopisto Saluksen opiskelijana voit jatkaa suoraan verkkokauppaan.

RT7BK19 Aminohappoterapia, hermosto-mieli, 11.5.2019

Lisää kuvia

RT7BK19 Aminohappoterapia, hermosto-mieli, 11.5.2019
170,00 €

Saatavuus: Ei saatavilla

avoitteet: Aivobiokemian ja psyyken tasapainotus aminohappojen avulla. Aivobiokemia vaikuttaa voimakkaasti tunnetiloihimme. Aivobiokemia syntyy käyttäytymismalleistamme, jotka kehittyvät pääasiassa lapsuuden kokemuksista sekä perheen ja yhteisön normeista. Aktiivi tunnetila, joka syntyy elämässä tapahtuneesta kokemuksesta on oikein ja tarpeen. Kyse on psykologisesta tapahtumasta. Jos tunnetila on jatkuva, ihminen pelkää aina, on masentunut ja alakuloinen huolimatta siitä mitä tapahtuu, kyse on kroonisesta aivokemian epätasapainosta. Tällaisiin oireisiin voi vaikuttaa mm. aminohappojen kautta.
Sisältö: Oppilas tutustuu tärkeimpiin neuroaktiivisiin aminohappoihin ja oppii löytämään aivainoireet asiakaskeskustelun kautta. Opetuksen, kuten myös asiakaskeskustelun kuluessa oppilaat saavat itse kokeilla aminohappojen vaikutusta, sillä ne vaikuttavat minuuttien sisällä. Opimme aminohappoterapian rajat ja milloin niitä ei saa antaa. Kurssilla opitaan unettomuuden hoitoa, ADHD:n, masennuksen, pelkojen ja burn-out-tilojen hoitoa sekä syömishäiriöta ja laihdutuskuurien ongelmallisia vaikutuksia. Käsittelemme myös miten aminohapot voivat auttaa ja tukea riippuvuuksista ja addiktioista pääsemistä.
Suoritustapa: Luennot
Oppimateriaali: Opintomoniste sekä täydennysmateriaali
Opettaja: Silja Ballin (Saksa), luento suomen kielellä

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot

Lisätiedot

Kuukausi Toukokuu