TERVEYSOPISTO SALUKSEN VERKKOKAUPPA

Tiedoksi

Uusi opiskelija! Jos et vielä ole rekisteröitynyt Terveysopisto Saluksen opiskelijaksi, ota ensin yhteyttä Saluksen toimistoon,
opisto (at) terveysopisto.fi.


Vahvistamme opiskelupaikkasi lähettämällä sinulle henkilökohtaiset tunnukset kurssialustoihin.


Rekisteröityneenä Terveysopisto Saluksen opiskelijana voit jatkaa suoraan verkkokauppaan.

HHK21 Hiilihydraattien liikakäytön haittavaik., 8.5.2021

Lisää kuvia

HHK21 Hiilihydraattien liikakäytön haittavaik., 8.5.2021
120,00 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Tavoitteet: Opiskelija tunnistaa erilaisista hiilihydraattien lähteistä ja niiden liian runsaasta käytöstä johtuvat terveysongelmat ja niiden syntymekanismit, mitä nykypäivän hiilihydraatteihin painottuva ravinto ja ravitsemustottumukset aiheuttavat yksilöille ja koko kansanterveydelle.
Sisältö:
Eniten ruokavaliossamme esiintyvät hiilihydraattien lähteet tärkkelys ja sokerit ja niiden vaikutus ihmisen aineenvaihduntaan ja terveydentilaan, mm. verensokerin ja insuliinin liikanousu ja vaikutukset, tyypin 2 diabetes, MBO, rasva- ja kolesteroliaineenvaihdunta, hiljainen tulehdus, suoliston häiriötilat, AGE-ilmiö (sokeristuneet proteiinit) sekä kudosten ennenaikainen rappeutuminen ja vanheneminen, liiallisen IGF-1 kasvutekijän aiheuttamat häiriöt, kuten kudosten liikakasvu ja solujen korjausmekanismien heikkeneminen, syöpä ja erityisesti viljojen gluteenin vaikutukset em. tekijöiden ohella lisääntyviin hermosto- ja aivo-sairauksiin (mm. parkinson, MS, altzheimer, dementia, ADHD, autismi,epilepsia, masennus).
Suoritustapa:
Luento
Oppimateriaali:
Opintodiat PDF
Opettaja: Tarja Tuuli-Dammert

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot

Lisätiedot

Kuukausi Toukokuu