TERVEYSOPISTO SALUKSEN VERKKOKAUPPA

Tiedoksi

Uusi opiskelija! Jos et vielä ole rekisteröitynyt Terveysopisto Saluksen opiskelijaksi, ota ensin yhteyttä Saluksen toimistoon,
opisto (at) terveysopisto.fi.


Vahvistamme opiskelupaikkasi lähettämällä sinulle henkilökohtaiset tunnukset kurssialustoihin.


Rekisteröityneenä Terveysopisto Saluksen opiskelijana voit jatkaa suoraan verkkokauppaan.

GLAB, Geeni- ja lab.tutkimukset, täyd.koulutus, 2-3.3.2019

Lisää kuvia

GLAB, Geeni- ja lab.tutkimukset, täyd.koulutus, 2-3.3.2019
290,00 €

Saatavuus: Ei saatavilla

GLAB Geeni- ja laboratoriotutkimukset
Sisältö: Koulutuksessa perehdytään siihen, mitä geenitestejä on Suomessa ja maailmalla tällä hetkellä tarjolla. Miten valita niistä asiakkaallesi sopivin ja mikä on terapeutin/neuvojan osuus ja vastuu niiden tulkinnasta. Kerromme myös, mitä kokemuksia lukuisista testauksista on tullut. Myös miten ja millä laboratoriotesteillä tai muilla markkereilla hän voi seurata omaa edistymistään.
Koulutus on kaksipäiväinen. Toinen päivä käsittelee peruslaboratoriotestauksia ja niiden tulkintaa ja toinen geenitestauksia. Kokonaisuudessa saat kuvan, miten nämä tiedot linkittyvät ja tukevat toisiaan.
Ihmisen genomikartoitus tehtiin reilu kymmenen vuotta sitten. Missä mennään nykyisin? Miten voit itse työssäsi hyödyntää niitä, vai voitko? Auttavatko testaukset asiakastasi helpompiin tai oikeampiin ratkaisuihin? Geneettinen profiili on se puuttuva palanen, jonka avulla voimme hienosäätää eri osa-alueita kuten ruokavalio, elämäntavat, liikunta sekä ympäristö. Tämän tiedon avulla voimme laatia henkilökohtaisesti sopivia hoito-ohjelmia ja -ohjeita.
Koulutus on tarkoitettu jo valmistuneille Ravintoterapeuteille ja Ravintoneuvojille, jotka ovat jatkaneet ravintoterapiaopiskelijoina.
Suoritustapa: Luennot
Oppimateriaali: Kurssimoniste
Opettaja: Maili Lepola

Kuvaus
Lisätiedot

Lisätiedot

Kuukausi Maaliskuu